Stil.

Het is hier stil, zoals altijd wanneer ik hard aan het schrijven ben. Een glimp van het resultaat dat al die noeste arbeid heeft opgeleverd ligt momenteel in de boekhandel. Allereerst leverde ik een bijdrage aan de erotische verhalenbundel Dons. Over erotische verhalenbundels wordt al eens lacherig gedaan maar ik schreef er met Farah Mills gewoon een van mijn beste verhalen ooit voor. (Ja ik mag dat zeggen.) Zal je altijd zien.
In de nieuwe Gierik & NVT staat dan weer een essay waarin ik probeer uit te leggen wat het is met jazz en mij (en mijn schrijven). Tot slot, in het zomernummer van Hollands Maandblad (met een fabelachtige line-up trouwens, koop dat blad) staat een niet-zo-heel-kort-verhaal van mijn hand, Julia's aardbeien. Het betreft hier wederom een episode uit het leven van de in literaire cultkringen nu toch wel stilletjesaan lichtjes legendarische Louis Stevens die hiermee voor de vijfde keer zijn opwachting maakt in een literair tijdschrift of verhalenbundel. Je zou haast gaan denken dat een beetje schrijver makkelijk een heel boek aan deze man zou kunnen wijden.

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.

Alle teksten op deze site zijn auteursrechterlijk beschermd.
Geen reproductie op welke wijze dan ook zonder toestemming van de auteur.