web analytics

Hello.

5 mei, 2021

Welkom op de website van Ivo Victoria, schrijver en columnist. Door op de drie horizontale streepjes in de rechterbovenhoek te klikken, komt u terecht in het menu en kan u alles – nu ja, toch veel – te weten komen over mij, mijn boeken, verhalen en allerhande andere activiteiten zoals manuscriptbegeleiding en schrijfcoaching.

Normaal gezien staat op deze plek geen welkomsttekst maar een verhaal of blog – zo ben ik ooit, way back in 2005, met schrijven begonnen en nog steeds mag ik hier graag een stukje tekst publiceren. Alleen nu even niet. Via de navigatieknop onderaan deze pagina kunt u terugbladeren naar oudere stukken, of u kan natuurlijk ook linea recta door naar de Archieven.

Wat spook ik ondertussen uit? Ik schrijf aan een nieuwe roman, Behoefte om te drijven, die in januari 2022 zal verschijnen – iets wat mij tot een plezierig soort wanhoop drijft, zoals die op bijgaande foto van Alexia Leysen prima wordt uitgebeeld. Daarnaast werk ik aan nog tal van andere leuke en spannende projecten waarover u hopelijk ooit iets zal vernemen. Tot dan!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest