web analytics

Hello.

12 nov, 2021

Welkom op de website van Ivo Victoria, schrijver en columnist. Door op de drie horizontale streepjes in de rechterbovenhoek te klikken, komt u terecht in het menu en kan u alles – nu ja, toch veel – te weten komen over mij, mijn boeken, verhalen en allerhande andere activiteiten zoals manuscriptbegeleiding en schrijfcoaching.

Normaal gezien staat op deze plek geen welkomsttekst maar een verhaal of blog – zo ben ik ooit, way back in 2005, met schrijven begonnen en nog steeds mag ik hier graag een stukje tekst publiceren. Alleen nu even niet. Via de navigatieknop onderaan deze pagina kunt u terugbladeren naar oudere stukken, of u kan natuurlijk ook linea recta door naar de Archieven. 

Wat spook ik ondertussen uit? Ik schrijf aan een nieuwe roman waarover ik niet meer durf te zeggen wanneer hij ooit voltooid zal zijn, en die mij geregeld tot een plezierige vorm van wanhoop drijft. Daarnaast schrijf ik een tweewekelijkse column voor de Vlaamse krant De Morgen én voor het Nederlandse radioprogramma Spijkers met Koppen, en ben ik betrokken bij nog tal van andere leuke en spannende projecten waarover u hopelijk ooit iets zal vernemen.

En o ja: in Vlaanderen ligt deze dagen een verhalenbundel van mijn hand, getiteld Chasse Patate, in de filialen van Standaard Boekhandel. Bij aankoop van minimaal twintig euro literatuur aldaar, krijgt u dit kerstgeschenk zomaar gratis mee naar huis. Doe er uw voordeel mee!

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest