web analytics

BIOGRAFIE

Ivo Victoria (Antwerpen, 1971) publiceerde vier romans¬†en schrijft met regelmaat columns en verhalen voor diverse tijdschriften en kranten. Daarnaast is hij vaste columnist bij Spijkers met Koppen op de Nederlandse Radio 2, en Weekschrijver voor VPRO’s Nooit Meer Slapen op de Nederlandse Radio 1. Even zo vaak is hij op een al dan niet literair podium te bewonderen als performer, interviewer of presentator, en anders geeft hij wel de een of andere schrijfworkshop. Ivo Victoria woont en werkt in Amsterdam.

Dit weblog bestaat sinds november 2005. In het archief vindt u een kleine selectie uit de meer dan 1000 stukjes die hier sindsdien zijn gepubliceerd. Dit weblog is geen dagboek. Feit en fictie houden elkaar hier geregeld flink voor de gek. Vindt u toch een fragment dat ondanks deze wetenschap volgens u niet door de beugel kan om persoonlijke of andere redenen? Mail dan naar ivo[at]ivovictoria.com.

In de loop der tijd heeft deze site verschillende gedaantes aangenomen. De huidige versie is een ontwerp van Marc Fabels. De site is gebouwd door Kirsten Fabels en draait op het onvolprezen WordPress. De gebruikte auteursfoto is van Katerina Plevkova.

 

 

Pin It on Pinterest