web analytics

BIOGRAFIE

Ivo Victoria (Antwerpen, 1971) publiceerde vijf romans. Hij is columnist voor de Vlaamse krant De Morgen en bij Spijkers met Koppen op de Nederlandse Radio 2. Met regelmaat is hij op een al dan niet literair podium te bewonderen als performer, interviewer of presentator, en anders geeft hij wel de een of andere schrijfworkshop, of spreekt een luisterboek in. Ivo Victoria woont en werkt in Amsterdam.

In september 2019 verscheen zijn meest recente roman, Alles is OKÉ, een van beste boeken van het jaar volgens de eindejaarslijstjes van NRC Handelsblad, De Morgen, literair tijdschrift De Revisor en VRT Radio Klara-programma Pompidou.

Dit weblog bestaat sinds november 2005. In het archief vindt u een kleine selectie uit de meer dan 1000 stukjes die hier sindsdien zijn gepubliceerd. Dit weblog is geen dagboek. Feit en fictie houden elkaar hier geregeld flink voor de gek. Vindt u toch een fragment dat ondanks deze wetenschap volgens u niet door de beugel kan om persoonlijke of andere redenen? Mail dan naar ivo[at]ivovictoria.com.

In de loop der tijd heeft deze site verschillende gedaantes aangenomen. De huidige versie is een ontwerp van Marc Fabels. De site is gebouwd door Kirsten Fabels en draait op het onvolprezen WordPress. De gebruikte auteursfoto is van JW Kaldenbach.

 

 

 

Pin It on Pinterest