Hello.

Welkom op de website van Ivo Victoria, schrijver en columnist. Door op de drie horizontale streepjes in de rechterbovenhoek te klikken, komt u terecht in het menu en kan u alles – nu ja, toch veel – te weten komen over mij, mijn boeken, verhalen en allerhande andere zaken.

Normaal gezien staat op deze plek geen welkomsttekst maar een verhaal of blog – zo ben ik ooit, way back in 2005, met schrijven begonnen en nog steeds mag ik hier graag een stukje tekst publiceren. Alleen nu even niet. Via de navigatieknop onderaan deze pagina kunt u terugbladeren naar oudere stukken, of u kan natuurlijk ook linea recta door naar de Archieven. 

Wat spook ik ondertussen uit? Ik werk aan een nieuw boek waarover ik niet durf te zeggen wanneer het ooit voltooid zal zijn, en dat mij geregeld tot een plezierige vorm van wanhoop drijft, die uitstekend wordt geïllustreerd door bijgaande foto van Alexia Leysen. Daarnaast publiceer ik tweewekelijks een column in de Vlaamse krant De Morgen én ben ik in te huren als schrijfcoach. Dus wil je een boek schrijven, of ben je daar mee bezig, of schrijf je gewoon voor je plezier maar wil je er graag beter in worden? Dan kan ik je wellicht helpen. Kijk even HIER en aarzel niet om me te mailen want vrijwel alles – of nu ja, toch veel – is bespreekbaar. Tot dan!