web analytics

Site.

3 nov, 2017

Een nieuwe website, indeed. Een fabeltastische productie van Marc en Kirsten ehm Fabels en voor het eerst – nerd alert – niet meer op die goeie ouwe PivotX software die ik meer dan tien jaar lang gebruikt heb (waarvoor nog enorm merci PivotX!) maar wel op WordPress.

En ik kan ook gebruik maken van kekke streamers zoals dat heet.


Evenwel PivotX en WordPress zijn niet echt maatjes en dit betekent dat van de meer dan 1500 stukjes die ik hier sinds november 2005 publiceerde, slechts een zeer kleine selectie is terug te vinden in de Archieven. Deze selectie zal in de loop der tijd verder worden aangevuld. Verder ziet u het al: op deze site krijgt de tekst veel meer ruimte en ik kan ook gebruik maken van kekke streamers, zoals dat heet, waardoor het er allemaal enorm profi uit gaan zien en ik hier hopelijk ook af en toe wat langere stukken kan publiceren zonder dat u meteen gillend wegloopt.
Onder de knop Verhalen bijvoorbeeld, vindt u een (nu nog onvolledige) lijst van verhalen die eerder in andere media te lezen waren, en sommige daarvan ga ik hier integraal online plaatsen. Te beginnen met het verhaal Coquilles in preisaus dat twee jaar geleden in Tirade verscheen.
De rest wijst zichzelf uit. Ik zit uiteraard boordevol goeie voornemens, dus ik sluit niet uit dat een en ander geweldig gaat tegenvallen, ik zou zeggen: laat het gespannen afwachten een verschroeiende aanvang nemen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *